Security Project 2014
Η γιορτή της ασφάλειας!

Στο ρεπορτάζ του για το περιοδικόSecurity Manager, o Βλάσης Αμανατίδης γράφει:

 

“Ικανοποίηση και χαρά για την επιτυχία, ελπίδα και προσµονή για µια ακόµα καλύτερη συνέχεια µε ευοίωνες προοπτικές, είναι τα συναισθήµατα που κυριάρχησαν µετά τη λήξη του 2ου Συνεδρίου Security Project.

Το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014 που διεξήχθη η 2η μεγάλη θεματική ενότητα του Security Project με την ονομασία Security Technology Day, ήταν μια μέρα αφιερωμένη στις τεχνολογίες της ασφάλειας.

 

Mια πολύ ιδιαίτερη παρουσίαση είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε, από τον κο Γεώργιο Σταυριανό, Γενικό ∆ιευθυντή της Orbit Systems, που έχει αναπτύξει το λογισμικό KENTAVROS και αφορούσε στην οργάνωση των Κέντρων Λήψης Σημάτων, έτσι ώστε αυτά να αποτελούν μια άρρηκτη ασπίδα προστασίας των πελατών τους, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

 

Επισημαίνοντας ότι η ασφάλεια είναι ένας πολυποίκιλος και ζωντανός οργανισμός, ο κος Σταυριανός ανέδειξε ξεχωριστά το ρόλο των τεχνικών, των IT managers, των υπευθύνων ασφαλείας, των χειριστών και της ίδιας της επιχείρησης που πρέπει να καλύψουν κάθε είδους ανάγκη η οποία αφορά στην προστασία χώρων ή ατόμων, χρησιμοποιώντας σύγχρονα μέσα αλλά και εξειδικευμένη τεχνολογία στο μεγαλύτερό της βαθμό.”

Play Video