Τα Νέα Μας

Δείτε άρθρα, δημοσιεύσεις και νέα της Orbit Systems

Ωρομέτρηση προσωπικού με το INTIME PLUS

Ολοκληρώθηκε η απευθείας σύνδεση του ελληνικού λογισμικού INTIME PLUS, με τερματικά των εταιρειών ZKTeco και Hikvision.

Μια σημαντική παράμετρος για τη λειτουργία ενός αποτελεσματικού συστήματος ωρομέτρησης είναι η απευθείας σύνδεση με τερματικά παρουσίας. Η επιχείρηση γλιτώνει πολύτιμο χρόνο ενώ κερδίζει σε αξιοπιστία και ταχύτητα. Με επιλογή ταυτοποίησης εργαζομένου είτε με κάρτα, είτε βιομετρικά, είτε με το QR code του υπουργείου, τα χτυπήματα των εργαζομένων αποστέλλονται στο ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ, άμεσα και  με ασφάλεια χωρίς να απαιτείται καμία επιπλέον ενέργεια ελέγχου από την επιχείρηση.

Το λογισμικό INTIME Plus, αναλαμβάνει  να παρακολουθεί το ωράριο εργασίας των εργαζομένων και να ομαλοποιεί τον χρόνο εισόδου στον οριζόμενο χρόνο από το ΕΡΓΑΝΗ καθώς και να ελέγχει  τα χτυπήματα των εργαζομένων και να τα προσαρμόζει στην σωστή βάρδια αποστέλλοντάς τα παράλληλα και στο ΕΡΓΑΝΗ. Επίσης διαχειρίζεται τις άδειες των εργαζομένων απλά, γρήγορα και χωρίς λάθη, ελέγχοντας για τυχόν παρατυπίες και διενεργεί περιοδικό έλεγχο ορθής λειτουργίας των συστημάτων του πελάτη, ώστε να μην βρεθείτε «προ εκπλήξεων». Παράλληλα στέλνει αυτόματες υπενθυμίσεις στο viber των εργαζομένων για έναρξη και λήξη του ωραρίου τους και στέλνει  alerts στο viber του υπεύθυνου προσωπικού σε κάθε περίπτωση ασυμβατότητας ενεργειών όπως, υπέρβαση ωραρίου, πιθανή έναρξη υπερωρίας,  αλλαγή βάρδιας, καθυστερημένη προσέλευση, πρόωρη αποχώρηση.

Η εταιρεία ORBIT Systems, με περισσότερα από 35 χρόνια στην ελληνική αγορά, σεβόμενοι τους πελάτες της και τις επιχειρήσεις που την εμπιστεύονται, ανέπτυξε το λογισμικό ωρομέτρησης με γνώμονα την ασφάλεια, την ταχύτητα και την προστασία από το ανθρώπινο λάθος, εφαρμόζοντας δικλείδες ασφαλείας όπου αυτό είναι εφικτό. Σκοπός είναι να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να τηρούν τις νόμιμες προδιαγραφές του υπουργείου με τον ευκολότερο τρόπο,  χωρίς ωστόσο, η εφαρμογή των νόμων να γίνει τροχοπέδη στην ομαλή λειτουργία των επιχειρήσεων  και χωρίς να θίγονται τα συμφέροντα των συμβαλλομένων.
Μπορείτε να επισκεφθείτε την σελίδα www.intimeplus.gr για περισσότερες πληροφορίες.

Γεώργιος Σταυριανός
Φυσικός-Αναλυτής Συστημάτων
Γεν. Διευθυντής ORBIT SYSTEMS